10 Super Evenimente în Arena PetExpo 2019

La ediția din 2019 a PetExpo, târgul anual dedicat animalelor de companie, care va avea loc în București pe 13 și 14 aprilie, iubitorii de animale vor putea participala 10 evenimente și concursuri. PetExpo încurajează proprietarii de animale de companie să vină împreună cu ele la târg, așadar înscrierile la evenimente și concursuri se pot face pe loc. Evenimentele încep la ora 11:00.

În fiecare zi a târgului, animalele de companie vor avea spații de joacă dedicate, unde vor putea alerga după baloane, se vor relaxa sau împrieteni și vor putea mânca snack-uri delicioase oferite de participanți. Vizitatorii târgului vor putea participa la:

  • Demonstrații de dresaj.
  • Competiții de grooming – sâmbătă, între orele 15:00 – 18:00, vizitatorii sunt invitați să asiste la Romanian Grooming Trophy, competiția care va aduce cei mai importanți groomeri din România. Groomerii își vor demonstra abilitățile într-o competiție pe 4 stiluri diferite de grooming: Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle și Stripping. Competiția se va desfășura pe 3 niveluri de dificultate, C, B și A după modelul Asiatic. Competiția va fi arbitrată în acest an este Jamie Sie, Intructor principal la JGA Malaysia, groomer și arbitru atestat în Asia.
  • Demonstrații de grooming cu Fabio Brandi, groomer și breeder cunoscut internațional – duminică, de la ora 14:00 – în cadrul International Grooming Show.
  • Demonstrații ale Poliției Municipiului București – câinii special antrenați pentru a-i prinde pe cei ce încalca legea își vor arata curajul și determinarea
  • Jocuri și concursuri:

Agility Challenge – cursă cu obstacole pentru câini, însoțiți de stăpâni – cu premii – sâmbătă și duminică, ora 11.00.

Cel mai mâncăcios cățel – concurs de golit castroane-viteză, cu premii – sâmbătă, la ora 12.00. 

Smart Dog (cel mai educat cățel) – concurs pentru câini, cu probe și premii – sâmbătă, la ora 13.00. 

Best Trick (cel mai interesant truc) – programat pentru sâmbătă, la ora 14.00.

X și 0 duminică, la ora 12.00 – unul dintre cele mai apreciate competiții ale târgului: animăluțul care va sta mai mult de 5 – 10 secunde într-un pătrat al tabelului gigant desenat de organizatori îl va cuceri, iar stăpânul va putea desena un X sau un 0.

Look Alike – concurs de asemănare între stăpâni și animalele de companie – duminică, la ora 13.00

Prețul biletului pentru târg este de 10 lei, iar copiii până în 6 ani, medicii veterinari și studenții la Facultatea de Medicină Veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții pana in 23 de ani beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 5 lei.

Programul târgului este între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00.

Leave a Reply