Atracții la PetExpo 2019

În perioada 12-14 aprilie 2019 are loc la ROMEXPO cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, PetExpo, aflat la a unsprezecea ediție. Animalele de companie sunt binevenite în cadrul târgului, iar organizatorii au creat special spații de recreere și distracție astfel încât toți vizitatorii să se bucure de eveniment.

Pentru câinii activi și pentru stăpânii cu spirit competitiv interesați de agility, o zonă de interes este „Perfect Fit Challenge„, unde se poate parcurge gratuit, sub îndrumarea unui dresor, un traseu complet cu tunel, obstacole, jaloane, rampă și trambulină. Iubitorii de aventuri și mișcare au la dispoziție și „Stairway of Champions„, un ansamblu de scări special concepute pentru a testa perseverența la cățărat, precum și „Balloon Popping„, o zonă unde zeci de baloane colorate așteaptă să fie vânate și sparte.

Preocuparea pentru estetic este acoperită în acest an de un „Beauty Salon” special amenajat, unde amatorii pot să beneficieze de grooming gratuit. Patrupedele proaspăt toaletate pot să se accesorizeze apoi la „Pet Fashion Store„, de unde, în ținută de gală sau doar cu blana coafată, pot merge la „Professional Photo Studio” pentru o ședință foto gratuită la standul Tina’s Pet Photos.

Amatorii de spectacol pot urmări Campionatul de Grooming din Romania, jurizat de Fabio Grandi, unul dintre cei mai buni groomeri din lume, precum și competiții de dresaj, dansuri și agilitate, iar pentru copii sunt pregătite multe jocuri, surprize și activități.

În afară de distracție, la PetExpo sunt disponibile pentru vizitatori standuri cu produse specifice. Aceștia pot cumpăra la preț redus hrană și accesorii pentru animale, zgărzi profesionale, zgărzi inteligente, instrumente de dresaj, dispensere de hrană automate și o mulțime de alte produse.

În plus, la standuri posesorii de animale și cei care intenționează să aibă animale de companie beneficiază de informare specializată despre nutriție, sănătate, cosmetică și grooming.

🎫 BILETE
– Adulti: 10lei
– Elevi, pensionari, studenti pana in 23 ani: 5lei
– Copiii sub 5 ani: gratuit

🕒 PROGRAM
– Vineri (12.04.2019) 10:00 – 19:00
– Sambata (13.04.2019) 10:00 – 19:00
– Duminica (14.04.2019) 10:00 – 17:00

📍 LOCATIE
– ROMEXPO, Bucuresti

Leave a Reply