Leziune oculară și tensiune intraoculară la pisică

„Am o pisică care probabil și-a introdus gheara în ochi. Are tensiune intraoculară. Știu că acum nu va mai putea vedea cu acel ochi. Vă rog să-mi spuneți ce medicament e bun că ochiul ei să nu mai fie cu tensiune. Mulțumesc”

_______________________

Este adevărat că o leziune oculară și orice traumă a ochiului poate avea ca rezultat, în general în timp, tensiunea intraoculară. Totuși, există multe urmări posibile în cazul traumatismelor oculare ale pisicii și nu orice leziune are ca urmare tensiunea intraoculară.

Așadar, dacă nu ați fost la medicul veterinar cu pisica, nu aveți de unde să știți că este vorba de așa ceva sau de altceva-presupunem că nu ați fost, pentru că, dacă ați fi fost, medicul veterinar v-ar fi prescris un tratament și nu ați mai fi întrebat online.

Prin urmare, primul pas este să duceți pisica la veterinar. Acesta va determina dacă este, într-adevăr, vorba despre tensiune intraoculară și, dacă este, va putea să vă și prescrie picăturile necesare. Iar dacă este vorba despre altceva, va putea să vă ajute să tratați corect problema pisicii dumneavoastră.