Jucării pentru pisici

O pisică sănătoasă este vioaie și jucăușă, așa că are nevoie de cât mai multe jucării, de cele vechi se plictisește repede, iar cele noi se scumpesc la fel de repede cum se ”demodează” cele vechi …

Ce e de făcut?

Cu puțină imaginație și îndemânare veți face chiar dumneavoastră jucării ieftine și noi pentru pisica.

Dintr-o șosetă veche umplută cu bucăți de material puteți face o minge de care va fi foarte încântată și nici nu o să vă pară rău când se plictisete de ea; ca să fie și mai amuzant îi puteți atașa două urechi șosetei și va arată ca un șoricel.

Cu o bucată de sfoară și un clopoțel agățat de ea veți face o jucărie foarte tentantă; pe lângă faptul că dacă o agățați de clanța ușii pisica va fi foarte încântată că, dacă dă cu lăbuță în clopoțel, acesta, pe lângă faptul că se mișcă, face și zgomot; încă o plăcere în plus pentru pisoi și mai mult timp liber pentru dumneavoastră.

Multe pisici sunt foarte încântate când aleargă după lumina propagată de un laser, dar aceste jucării sunt scumpe și nici nu țin foarte mult. În comerț există globuri cu mici bucățele de oglindă pe ele care se învârt dacă sunt conectate la o priză – în magazinele de decorațiuni interioare se găsesc astfel de globulețe. Lumina propagată de bucățile de oglindă va suplini cu succes lumina laserului și o să fiți uimiți cât timp poate alerga o pisică după acele mici luminițe fără să se plictisească și unde mai pui că îi va face și plăcere.

Leave a Reply