[eveniment] VegFest București 2019 – primul festival vegan din România

În perioada 21-23 iunie la Casa Universitarilor din București are loc primul festival vegan din România: VegFest București 2019.

La VegFest București 2019 participanții vor avea parte de activități și surprize special concepute pentru adepții stilului de viață vegan și vegetarian și pentru persoanele preocupate de mediu și bunăstarea animalelor. Astfel, potrivit organizatorilor, VegFest este festivalul cu cea mai mică amprentă de carbon din România. Ei îndeamnă iubitorii de animale să participe la eveniment: „dacă te preocupă soarta animalelor și îți dorești să contribui la diminuarea suferinței lor, vino la VegFest ca să afli cât de ușor este să faci asta. Trebuie doar să fii alături de noi. În cadrul festivalului poți să găsești, în zona de târg, produsele potrivite (alimentare, cosmetice, de curățenie etc), iar ONG-urile invitate te vor ajuta să te implici mai mult și să descoperi ce ți-ar plăcea să faci pentru a ajuta animalele„. La Veg Fest sunt deja confirmate ca participanți asociațiile SOS Dogs Romania, Center of Hope și Sanctuarul Nima.

Festivalul promite delicii culinare și alternative veg la alimentația tradițională și intenționează să pună în legătură afacerile locale vegane sau vegan-friendly cu potențialii clienți ai acestora: „vei avea ocazia de a mânca cei mai cei burgeri, aleși pe sprânceană după 3 ediții de succes a Vegan Burger Challenge„, afirmă organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului »

Participanții pot de asemenea asista la workshop-uri și prezentări ale unor sportivi și nutriționiști, iar cei care vin cu copiii îi pot lăsa pe aceștia să participe la atelierele speciale din cadrul evenimentului.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului »

Leave a Reply