Cât de ușor se poate inhala părul de pisică?

”Salutare!

Numele meu este Gina și am 25 de ani, iar de curând a mai apărut un nou membru în familia noastră. Este un motnel pe nume Kiti în vârstă de numai o lună și câteva zile.

Întrebarea mea este, cât de ușor se poate inhala părul de pisică și în situația în care este inhalat care sunt repercursiunile?

Vă întreb asta pentru că de câteva zile simt că am ceva în gât, am o senzație ciudată, să fie oare un fir de păr de la motănel?

Mulțumesc!”

_____________________________

Părul de pisică nu se inhalează atât de ușor pe cât se crede – cel mult, îl puteți înghiți, caz în care, dacă nu se dizolvă în stomac, se elimină la primul scaun, fără alte probleme.

În plus, motănelul fiind atât de mic, nu lasă încă păr – deocamdată are blănița de pui, pe care o va năpârli la primăvară, când va trece la blănița de adult. Până atunci în mod normal nu naparleste decât dacă are o carență de vitamine. Hrăniți-l cu mâncare specială pentru pui, gamele „kitten” de la Royal Canin, Eukanuba, Biomill sau Hill’s și totul va fi ok.

Senzația de care spuneți poate fi un fir de păr, dar este mult mai posibil să fie doar o senzație, datorită faptului că v-ați gândit prea mult la posibilitatea de a înghiți păr de la pisic, sau de vină să fie altceva. Este exact ceea ce pățesc multe persoane când își iau prima pisică.

Pentru liniștea dumneavoastră, când începe să năpârlească, vă sugerez să periați pisoiul des, pentru a elimina firele de păr în exces și a reduce cantitatea de păr pierdut în casă.

Succes! 

Leave a Reply