PET GROOMING SHOW LA PETEXPO 2019

La PetExpo 2019, între 12-14 aprilie se vor desfășura cele mai importante evenimente de pet grooming.

Cei care vor fi prezenți în cadrul târgului dedicat animalelor de companie PetExpo 2019, vor avea parte de cel mai important eveniment de grooming din țară. Sâmbătă 13 aprilie, va avea loc concursul Romanian Grooming Trophy, unde tunsul animăluțelor va fi proba de talent a adevăraților profesioniști, iar duminică 14 aprilie, va fi o demonstrație grooming oferită de Fabio Brandi, cel mai cunoscut groomer și breeder internațional.

Romanian Grooming Trophy este primul eveniment din cadrul târgului PetExpo și este singura competiție de grooming din România, organizată de Groom Land Academy din Craiova. Concursul este dedicat exclusiv groomerilor și va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, între orele 15:00 – 19:00 în Arena PetExpo.

Stilurile de styling pentru câini care îi vor provoca pe groomeri în acest concurs vor fi : Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle și Stripping, iar nivelurile de dificultate vor fi C, B și A după modelul asiatic. Jamie Sie, instructor principal la JGA Malaysia, groomer și arbitru atestat în Asia va veni pentru a realiza arbitrajul acestei competiții.

Și în cadrul ediției din acest an, vor fi prezentate cele mai noi tendințe internaționale în grooming, așa cum au fost obișnuiți proprietarii de animale să vadă la evenimentele organizate de Ilie Pană, organizatorul Pet Expo.

Grooming show, al doilea eveniment important din cadrul acestui târg, este o demonstrație grooming dată de Fabio Brandi împreună cu câinele său personal. Nume important pe scena italiană a iubitorilor de câini, Fabio și-a descoperit pasiunea pentru grooming la vârstă de 18 ani și a mers mai departe cu aceasta, devenindu-i meserie.

Experiența dobândită din cursurile de specializare făcute de la o vârstă fragedă, l-a ajutat când s-a decis să deschidă în 2011 prima academie din Italia, „Lovepet Grooming Academy” și să primească în 2014, titlul de „IV SAN BERNARD Master of Grooming”.

Accesul în cadrul acestui târg se va face pe baza biletului în valoare de 10 lei, iar copiii sub 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului și vor plăti doar 5 lei.
Biletele pot fi achiziționate și online, de pe site-ul www.petexpo.ro

Programul târgului este vineri – sâmbătă, între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00.

Leave a Reply