pisica-nala

Tot ce voiai să știi despre Pisica Nala

Pisica Nala este o vedetă a internetului, care a depășit recorduri prin drăgălășenia ei. În 2020, Nala a câștigat premiul Guiness de cea mai urmărită pisică de pe Instagram cu 4,5 milioane de urmăritori, numărul acestora continuând să crească. 

Adopția Nalei

Nala a fost adoptată de către „Pookie” Varisiri Methachittiphan dintr-un centru de animale din Los Angeles când pisica avea doar 5 luni. Stăpâna i-a creat un cont de social media pentru a arăta familiei din Thailanda poze cu noul membru.

Crearea propriului brand și inspirarea altora

Un brand pentru mâncare de pisici a remarcat-o pe Nala si a dorit ca ea să apară pe ambalaje, ceea ce i-a adus un real succes. Acela a fost momentul în care Pookie, stăpâna, și-a dat seama cât de specială este pisica ei.

Ea și-a creat propriul brand, numit „Love, Nala”, care promovează sănătatea animalelor de companie și adopția pisicilor. Ea dorește educarea copiilor și a familiilor care dețin animale despre un mod adecvat de pet parenting, pentru ca acestea să ducă o viață cât mai bună, mai confortabilă și mai potrivită speciei, dar între oameni.

Nala are acum propria ei marcă de mâncare pentru pisici, o carte cu titlul „Living your best life according to Nala Cat” și un joc, care poate fi descărcat gratuit.

Nala a adus iubirea

Nala a fost Cupidon pentru stăpâna ei. Când căutau cravate pentru pisici, Pookie a întâlnit-o pe actuala ei parteneră, Shannon.

Leave a Reply