Fabio Brandi – Grooming Show la PetExpo 2019

Ediția 11 a târgului PetExpo 2019 îl aduce pe Arena centrală pe renumitul groomer și breeder, Fabio Brandi. Duminică 14 aprilie, Fabio Brandi va face o demonstrație de grooming cu câinele său personal.

Sicilianul Fabio Brandi, recunoscut pe plan internațional ca groomer și breeder premiat, și-a arătat interesul pentru grooming începând cu vârsta de 18 ani, pentru ca în anul 1998 să devină profesia sa. Iubirea lui pentru animale, încă din copilărie, l-a lansat în lumea grooming-ului, unde implicarea lui a avut un real succes.

Succesul lui a început cu muza lui, Amy, o cățelușă din rasa Jack Russell, pe care o luase să-i țină  companie lui Frankie, terrierul adoptat în anul 2005. Frumusețea acestei cățelușe a fost admirată la concursurile de frumusețe, unde Fabio a participat nu numai ca breeder, ci și ca groomer specializat în terrieri Jack Russell.

Participarea lui la multe cursuri de specializare de la o vârstă fragedă, l-a ajutat să se perfecționeze în groomingul profesional și în 2011 a deschis prima academie, „Lovepet Grooming Academy” din Italia, iar în 2014 a primit titlul de „IV SAN BERNARD Master of Grooming„.

Pe lângă grooming, munca și pasiunea lui au fost recunoscute când a devenit breeder de rasă pură sub numele de Kennel Maredolce, un crescător premiat la nivel național și internațional.

 

 

 

 

 

Leave a Reply