[PUBLICITATE] Se pot publica articole publicitare pe Animalutze.COM?

Da, se poate, în următoarele condiții:

Articolul îndeplinește criteriile de calitate

Articolul pe care doriți să-l publicați pe Animalutze.COM trebuie să îndeplinească o serie de criterii de calitate. Astfel:

 • articolul trebuie să fie informativ și complet,
 • articolul trebuie să aibă minim 500 de cuvinte,
 • subiectul tratat în articol trebuie să aibă legătură cu animalele de companie sau sălbatice,
 • articolul trebuie să fie pozitiv / constructiv (de exemplu, nu vom primi sub nicio formă articole care promovează substanțe de deratizare, capcane, creșterea animalelor pentru carne / blană etc),
 • articolul trebuie să nu conțină marketing/PR-stuffing (mai clar: sunt permise nume de brand / firmă în cadrul articolului de maxim două ori și niciodată în titluri sau intertitluri, este permis un singur link către site-ul produsului / brandului / firmei, este permis un singur citat de maxim un paragraf al persoanei reprezentant al firmei / brand-ului),
 • articolul nu promovează nimic ilegal.

Ne contactați direct (nu lucrăm cu platforme!)

Dacă reprezentați o platformă unde trebuie să ne facem cont și să facem oferte sau să aderăm la un sistem anume tip AdSense sau orice altceva similar, vă rugăm să NU NE CONTACTAȚI, deoarece nu lucrăm cu platforme. Suntem de modă veche, ne place să discutăm cu oameni și să găsim soluții personalizate, negociate. Mulțumim.

Dacă articolul publicitar este pentru firma dumneavoastră, este suficient să ne transmiteți un mesaj prin formularul de contact, în care să ne trimiteți următoarele detalii:

 • subiectul articolului (exemple: „baia câinelui”, „ritualuri de dimineață pentru om și pisica lui”, „pielea naturală nu mai este cel mai rezistent material”)
 • firma / produsul pentru care doriți publicitate (dacă este un produs nou, specificați și tipul de produs – exemple: „un șampon pentru câini”, „o marcă de cafea”, „un magazin de pantofi ecologici”)
 • linkul pe care intenționați să-l puneți în articol (dacă URL-ul final nu este încă disponibil, specificați)

Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu confidențialitate. Dacă aceste condiții sunt acceptabile pentru dumneavoastră, așteptăm detalii.

Fără aceste detalii, mesajele nu sunt luate în considerare!

Dacă reprezentați o agenție și ne contactați în numele Clientului dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin formularul de contact, în care să ne trimiteți următoarele detalii:

 • subiectul articolului sau tematica abordată (exemple: „baia câinelui”, „ritualuri de dimineață pentru om și pisica lui”, „pielea naturală nu mai este cel mai rezistent material”)
 • tipul de produs pentru care doriți publicitate (exemple: „un șampon pentru câini”, „o marcă de cafea”, „un magazin de pantofi ecologici”)

Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu confidențialitate. Dacă aceste condiții sunt acceptabile pentru dumneavoastră, așteptăm detalii.

Fără aceste detalii, mesajele nu sunt luate în considerare!

  Nume*

  Adresă de email*

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți politica de confidențialitate și cookies și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus