[PUBLICITATE] Se pot cumpăra bannere pe Animalutze.COM?

Da, se poate, în următoarele condiții:

Bannerele nu încalcă valorile și politicile Animalutze.COM

Bannerele pe care doriți să le publicați pe Animalutze.COM trebuie să îndeplinească o serie de criterii de calitate și de valoare. Nu este neapărat necesar ca firma sau produsul promovat să să aibă legătură cu animalele de companie sau sălbatice.

NU sunt permise:

 • bannere care promovează activități sau produse care dăunează animalelor (exemple: substanțe de deratizare, capcane, creșterea animalelor pentru carne / blană etc),
 • bannere care promovează leacuri, remedii, cure care nu sunt recunoscute de comunitatea științifică (exemple: fructe și ciuperci miraculoase, pase magice, cristale, diete drastice sau care elimină grupe alimentare, aparate care diagnostichează toate bolile, conferințe cu îngeri etc),
 • bannere care promovează  orice activități sau substanțe ilegale,
 • bannere care promovează produse care dăunează sănătății (exemple: țigarete, sisteme de vaping, tutun încălzit etc),
 • bannere care promovează sau încurajează consumul de alcool.

Sunt permise (sau nu) numai după evaluare de către un administrator de conținut:

 • bannere care promovează activități sau produse pentru deparazitare;
 • bannere care promovează haine, încălțăminte sau mobilier din sau cu piele naturală (sunt permise în anumite condiții numai acele produse care folosesc piele de animale sacrificate pentru consum uman: vacă, oaie, porc, capră – contactați-ne);
 • bannere care promovează produse pentru sănătate (exemple: aparate de fitness, ochelari, optică medicală, clinici medicale, suplimente etc)

Ne contactați direct (nu lucrăm cu platforme!)

Dacă reprezentați o platformă unde trebuie să ne facem cont și să facem oferte sau să aderăm la un sistem anume tip AdSense sau orice altceva similar, vă rugăm să NU NE CONTACTAȚI, deoarece nu lucrăm cu platforme. Suntem de modă veche, ne place să discutăm cu oameni și să găsim soluții personalizate, negociate. Mulțumim.

Dacă bannerul publicitar este pentru firma dumneavoastră, este suficient să ne transmiteți un mesaj prin formularul de contact, în care să ne trimiteți:

 • bannerul pe care intenționați să-l plasați pe Animalutze.COM,
 • linkul către care intenționați să-l direcționați (dacă URL-ul final nu este încă disponibil, specificați),
 • textul descriptiv (ALT, TITLE) pe care le sugerați pentru banner.

Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu confidențialitate. Ne rezervăm dreptul de a stabili alte atribute ALT / TITLE decât cele sugerate, caz în care vă vom informa asupra deciziei noastre.

Dacă aceste condiții sunt acceptabile pentru dumneavoastră, așteptăm detalii.

Fără aceste detalii, mesajele nu sunt luate în considerare!

Dacă reprezentați o agenție și ne contactați în numele Clientului dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin formularul de contact, în care să ne trimiteți următoarele detalii:

 • dimensiunile bannerului pe care intenționați să-l plasați pe Animalutze.COM (lățime x înălțime în pixeli, greutate în KB),
 • tipul de banner (JPG, JPEG, GIF, PNG, cod HTML) și dacă este sau nu animat,
 • tipul de produs pentru care doriți publicitate (exemple: „un șampon pentru câini”, „o marcă de cafea”, „un magazin de pantofi ecologici”).

Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu confidențialitate. Dacă aceste condiții sunt acceptabile pentru dumneavoastră, așteptăm detalii.

Fără aceste detalii, mesajele nu sunt luate în considerare!

  Nume*

  Adresă de email*

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți politica de confidențialitate și cookies și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus