Home FAQ Forum Cont nou Login Resetare parola
Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
 
Termeni si conditii Animalutze.COM

Note preliminare

 
Folosirea site-ului Animalutze.COM, numit in continuare Site, se defineste prin accesarea acestuia, comandarea de produse, utilizarea facilitatilor aferente conturilor de utilizator etc. Folosirea acestui site, asa cum a fost definita mai sus, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa nu accesati site-ul Animalutze.COM.

Pentru folosirea in bune conditii a Site-ului si pentru evitarea unor eventuale probleme, Animalutze.COM recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor atat vizitatorilor ocazionali, cat si utilizatorilor fideli, cu sau fara cont de utilizator.

Animalutze.COM isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, de aceea va invitam sa recititi periodic aceasta pagina.

Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Acces si defectiuni


Animalutze.COM supravehgeaza in permanenta functionarea corecta a Site-ului, dar exista situatii in care pot aparea defectiuni tehnice. In cazul unor astfel de situatii care nu depind de noi, ne declinam raspunderea pentru erorile aparute in utilizarea Site-ului.

De asemenea, va rugam sa luati in considerare ca ocazional accesul utilizatorilor la Site poate fi restrictionat in vederea efectuarii lucrarilor de intretinere si actualizarilor Site-ului.


Continutul Site-ului si utilizarea informatiilor


Desi Animalutze.COM verifica in permanenta si mentine acuratetea si actualitatea informatiilor din Site, pot aparea situatii in care monitorizarea nu este posibila sau informatia se schimba la sursa fara notificare, ca in cazul in care producatorii produselor incluse in Site le modifica acestora compozitia sau aspectul. Animalutze.COM nu isi asuma raspunderea pentru informatiile oferite de producatori sau furnizori, care nu pot fi verificate.

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat. Animalutze.COM nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile postate de utilizatori in forum si nici pentru cele publicate in zonele site-ului unde pot fi postate comentarii.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de medicul dumneavoastra veterinar. Daca animalele pe care le detineti au sau credeti ca au probleme de sanatate, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra veterinar.

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma utilizarii, altfel decat in conditiile descrise mai sus, a informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
 

Drepturi de autor si proprietate intelectuala

 
Toate imaginile de pe site-ul Animalutze.COM sunt fie realizate si in proprietatea Animalutze.COM, fie utilizate cu permisiunea expresa a autorului lor, fie in domeniul public.  Intrucat imaginile aflate in domeniul public pot avea origini care nu pot fi verificate, indepedent de vointa noastra pot aparea erori; asadar, in cazul in care una dintre imaginile folosite de Animalutze.COM nu face parte din aceste categorii, va rugam sa ne anuntati, pentru ca editorii nostri sa poata elimina poza in cauza.

Site-ul Animalutze.COM este detinut si administrat de S.C. E-Studio Design & Development S.R.L., CUI 18933452, J40/13098/2006. Magazinul virtual din cadrul site-ului Animalutze.COM este gestionat de S.C. Pet Factory S.R.L., CUI 25190857, J40/2551/2009.

Dreptul de proprietate intelectuala asupra site-ului Animalutze.COM si a materialelor publicate pe site apartin S.C. E-Studio Design & Development S.R.L. sau sunt incluse pe site cu permisiunea propietarilor drepturilor de autor (producatori, furnizori).

Copierea si distribuirea materialelor prezente pe site in scop comercial este interzisa fara acordul scris al S.C. E-Studio Design & Development S.R.L..

Acceptarea acestor “Termeni si conditii” nu va ofera dreptul de folosire a marcii Animalutze.COM, a logo-ului acesteia sau a domeniului Animalutze.COM fara acordul scris al S.C. E-Studio Design & Development S.R.L..


Contul de utilizator si confidentialitatea datelor personale


La inregistrarea pe Site utilizatorul este de acord si se obliga sa furnizeze date corecte si complete (numele si prenumele, date de contact - adresa de e-mail, telefon, adresa postala etc) si sa actualizeze informatiile contului de fiecare data cand intervin modificari - schimbari ale adresei, ale numelui, ale numerelor de telefon etc.

Scopul pentru care aceste date sunt necesare este buna functionare a serviciilor pe care le oferim. Datele colectate sunt folosite in vederea comunicarii cu utilizatorii si pentru efectuarea livrarilor.

Ne angajam sa nu facem publice datele personale ale utilizatorilor inregistrati pe Site sau sa le instrainam catre terti, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Utilizatorul intelege ca este direct responsabil de confidentialitatea datelor de inregistrare a contului de utilizator, care presupune utilizarea unui nume de utilizator si aparolei stabilite la deschiderea contului de utilizator. Utilizatorul logat raspunde direct pentru toate activitatile pe care le desfasoara pe Site.  

In cazul in care utilizatorul suspecteaza compromiterea contului sau (prin pierderea confidentialitatii parolei, accesarea neautorizata a contului de catre o terta parte sau in oricare alt mod), utilizatorul trebuie sa semnaleze situatia proprietarilor Site-ului in cel mai scurt timp posibil, la adresa office a rond animalutze punct com.


Varsta minima de utilizare si comanda


Persoanele cu varsta mai mica de 16 ani pot utiliza Site-ul numai cu acordul sau sub supravegherea parintilor.

Produsele comercializate pe Site pot fi achizitionate doar de persoane cu varsta de peste 18 ani sau de persoane cu varsta sub 18 ani numai sub supravegherea unei persoane adulte (parinte sau tutore).


Limitari de utilizare


Animalutze.COM interzice publicarea in paginile sale a oricarui continut sau mesaj care poate constitui amenintare, cuvinte si expresii vulgare, care indeamna la ura sau/si discriminare rasiala, religioasa, nationala, de gen sau informatii inexacte publicate in cunostinta de cauza si cu rea intentie;

Animalutze.COM interzice folosirea informatiilor de pe Site in scopuri comerciale, cu exceptia situatiilor in care exista acordul expres formulat de detinatorul Site-ului;

Animalutze.COM interzice publicarea pe Site a mesajelor de tip spam si a oricaror mesaje cu caracter publicitar fara acordul prealabil al detinatorului Site-ului.

Incalcarea acestor interdictii poate atrage suspendarea pe durata determinata sau nedeterminata sau desfiintarea imediata si fara notificare a contului de utilizator si restrictionarea permanenta a accesului la Site.


Suspendarea si desfiintarea contului de utilizator


Animalutze.COM isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta conturile de utilizator ale persoanelor inregistrate pe Site sau de a restrictiona accesul la Site al vizitatorilor care nu respecta acesti Termeni si conditii.

Utilizatorul inregistrat poate solicita Animalutze.COM desfiintarea contului, fara a fi necesara o motivare a deciziei, la adresa office a rond animalutze punct com.


Comenzi


Animalutze.COM se obliga sa preia si sa proceseze comenzile plasate prin intermediul Site-ului. Dupa plasarea unei comenzi pe Site, veti primi un e-mail cu rezumatul acesteia. Va rugam sa semnalati imediat prin e-mail sau telefonic orice eroare aparuta in comanda plasata, pentru ca toate corectiile necesare sa poata fi efectuate in timp util.

Animalutze.COM isi rezerva dreptul de a refuza o comanda care nu contine toate datele necesare procesarii ei. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate, iar Animalutze.COM nu are obligatia de a da explicatii in acest sens si nici de a anunta anularea comenzii in cauza, desi operatorii nostri vor incerca, fara a fi obligati, sa rezolve situatiile de acest gen prin contactarea utilizatorilor in vederea completarii datelor.

Comanda va fi validata prin telefon, inainte de livrarea produselor comandate.
 

Preturi


Preturile sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile din site in orice moment, cu mentiunea ca preturile nu se modifica in cazul comenzilor validate.

Animalutze.COM monitorizeaza constant continutul site-ului cu intentia de a reduce posibilitatea aparitiei de erori, dar exista situatii in care acestea nu pot fi evitate si se pot produce independent de vointa noastra. In cazul unor erori care privesc preturile produselor, in cazul in care ati plasat deja o comanda pentru produsul respectiv, inainte de a accepta comanda ne rezervam dreptul de a va contacta si de a va comunica pretul corect. In aceasta situatie, utilizatorul poate confirma sau anula comanda.


Livrare


Produsele se livreaza catre utilizator dupa ce comanda este validata telefonic, in termen de 1-4 zile lucratoare pentru comenzile din Bucuresti si 1-5 zile lucratoare pentru comenzile din tara.

Livrarile se efectueaza fie prin curier propriu, fie folosind serviciile unei firme de curierat, in termenii conveniti in momentul validarii telefonice a comenzii.

Continutul coletului primit trebuie verificat in prezenta curierului. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul trimiterilor prin posta, si sa achite suma stabilita in proforma curierului, in cazul livrarii la domiciliu, in conformitate cu termenii de plata stabiliti prin comanda.

Ne rezervam dreptul de a anula livrarea unei comenzi daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente noua.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa specificata, vom amana livrarea pentru o alta data/ ora. Daca nici a doua oara clientul nu este gasit la adresa, livrarea va fi anulata, iar clientul va trebui sa suporte, pe viitor, taxele de livrare, pentru orice alta comanda facuta.

Ne rezervam dreptul de a nu expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de Animalutze.COM si/sau partenerii acestuia.
 

Returnare


Conform Legii nr. 449/ 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator.

 
Abonare newsletter
Asociatia M.A.M.E.
Petitie Vier-Pfoten impotriva fermelor de blanawww.stopfumatul.ro    ip.info.ro   www.e-studio.ro   www.teste-carnet.ro   E-Media CMS    Servicii Web Design   Blog E-Studio