by Heliana on Sat May 14, 2011 6:22 pm
Buna fetelor,
cred ca am o problema... Am dus-o pe Sushi, pisicuta mea in varsta de 6 luni, la sterilizat vinerea trecuta(deci de o saptamana si o zi). Operatia a decurs okay, iesirea din anestezie in parametri normali, iar din urmatoarea zi si-ar fi reluat activitatile obisnuite daca nu as fi oprit-o eu din sarit cand pe birouri, cand pe canapea, etc...4 zile mi s-a zis sa am grija sa nu faca prea multe acrobatii asa ca am temperat-o cum am putut. I-am pus si un guler medical pentru ca devenise obsedata de zona inciziei si mi-a fost frica sa nu ne complicam cu infectii sau suturi desfacute. La cateva zile am observat ca locul operat este umflat (fara sangarare sau alte secretii) si mi s-a zis ca e normal, e o reactie la corpi straini(firele resorbabile). Ce ma sperie e ca si acum, dupa o saptamana, ea inca e umflata in zona aceea. E o umflatura cam cat o nuca, tare, curata(adica nu are secretii) care pare sa nu o deranjeze. M-am gandit ca infectie nu are cum sa fie din moment ce Sushi e mega activa, nu a avut diaree, febra, supuratie... Am sunat azi din nou la cabinet sa le zic ca umflatura nu s-a retras insa n-au raspuns, asa ca am cerut sfatul altui medic veterinar si mi-a zis ca poate fi vorba de hernie. Luni voi merge cu ea la doctor, insa nu pot sta linistita pana atunci...asa ca va intreb pe voi cum vi se parea toata povestea asta cu umflatura...li s-a intamplat si pisicilor voastre, e normal sa persiste atatea zile?
daca ati avut o experienta similara, sau ati mai cunoscut un "caz" ca acesta astept raspunsurile voastre
va multumesc...