Hamsteri bolnavi

Cu si despre animalutze care rontzaie - purcei de guineea, hamsteri, gerbili, iepuri de casa si orice alte rontzaitoare.

Moderators: adinutzyc21, PaulT, laura34215

Hamsteri bolnavi

Postby cristian1990 on Sat Feb 09, 2013 6:00 pm

Buna seara ,

Am si eu 2 hamsteri pitici , nu are rost sa intru in detalii , is cam batrani ( 2 ani ) si pe duca banuiesc. Unul dintre ei , femela , o avut 2 labute muscate , una dintre ele nu s-a indreptat calumea ( defapt nici nu cred ca o mai simte , ca o musca mai mereu ) , a avut odata rana la ochi ( nu stiu de unde , oricum acu aproape 1 an ) , si acum m-am trezit cu ea de dimineata ca are un ochi lipit ( nu e lovita ) , incerc sa o dau cu apa calduta dar nu stiu daca are efect , si mai are si o umflatura destul de pronuntata la gat-burta cum ar veni ( banuiesc ca gusa nu are nimic , ca e pe laterale .. ). Ce are ? Si un mascul care nu are stare deloc s-a zgariat acu vreo 2 luni , l-am dat cu Mibazol ( unguent antibiotic ) , si i-a crescut o bubita destul de mare , a slabit , banuiesc ca e abces dar l-am dat cu unguent mereu , si veterinaru mi-a zis sa-l aduc la injectii , dar sigur moare ca e firav si slabanog ( si abcesu nu ar trebui sa fie moale ? chestia aia e tare ) , si mai are la laba din spate o umflatura mica care cica ar fi o tumoare benigna , dar el toate ziua e activ nu il deranjeaza cu nimic. Ce sa le mai fac ?
cristian1990
puiandru
puiandru
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 09, 2013 5:50 pm

Re: Hamsteri bolnavi

Postby laura34215 on Sun Feb 10, 2013 11:03 am

Sa ii duci la veterinar si sa urmezi indicatiile acestuia.
Multa sanatate.
"Nu confunda dragostea cu delirul posesiei, care aduce cea mai crunta suferinta. Caci, in ciuda parerii comune, nu dragostea te face sa suferi, ci instinctul proprietatii, care este tocmai contrariul dragostei." - Antoine de Saint-Exupéry
ImageImage
User avatar
laura34215
MODERATOR
MODERATOR
 
Posts: 13870
Joined: Sat May 19, 2007 4:57 pm
Location: Wonderland


Return to Rozatoare

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests