Nu donati oamenilor astora

Problemele de legislatie legate de animale, atat de companie cat si de curte sau salbatice, se discuta aici.

Moderator: laura34215

Nu donati oamenilor astora

Postby elena765 on Mon Oct 03, 2016 2:38 pm

Salut,

Scriu asta ca sa fie ceva mai recent pe Google la cautarea numarului 0721941905.

Pare ok daca o intrebati chestii de bun simt, legat de cum o sa se comporte cu animalul, unde o sa-l tina, ce o sa-i de sa manance etc.

NU dati animale femeii aleia, locuieste la o casa din BCA, din in spatele restaurantului Nasu si Finu, Budimex, mai este un post pe acest site in care cineva zice ca adopta animale de rasa si le vand, iar pana sa se vanda le tin in conditii groaznice. Este o tipa batrana, cu parul gri, scunduta si destul de grasa, cu pielea de culoare mai inchisa. Tot cu ea mai locuieste o tipa roscata, pe la 30 si ceva de ani.

NU le dati animale. Mai bine le lasati afara. NU o sa aiba grija de ele. Tipele alea nu au pic de mila, se cearta si se tiganesc pentru bani pentru animale. Numarul de telefon este 0721941905 (posibil sa il schimbe), daca il cautati pe Google, o sa vedeti ca au anunturi cu animale de vanzare, vechi, dar inca fac asta. Au luat un motan al meu si un domn le astepta in statia de autobuz cu un alt pui de pisica cat timp eu ma rugam de ele sa le dau bani sa-mi dea pisicul inapoi. Probabil suna si vor sa adopte multe pisci. I-am spus domnului situatia, sper ca a plecat. Cand am venit cu politia acolo dupa o ora de plans si rugat de ele, probabil s-au speriat si mi-au gonit motanul, care fiind sperios, intr-o zona noua, dus a fost.

NU dati animale spre adoptie si NU le vindeti animale.
elena765
puiandru
puiandru
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 03, 2016 2:12 pm

Return to Legislatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests