Catelusa metis de talie mica spre adoptie, Iasi

Aici se muta discutiile despre cateii, pisicile si orice alte animalutze adoptate prin sectiunea de Anunturi - ca sa mai aflam cate ceva despre ce mai fac, cum s-au adaptat etc.

Moderator: adinutzyc21

Re: Catelusa metis de talie mica spre adoptie, Iasi

Postby Berlioz on Thu Feb 04, 2010 9:06 am

Dragele mele,

Am vesti bun-bunutze. Colega mea a hotarat sa o pastreze. Dupa prima saptamana, toata familia era deja topita dupa Liza, iar invers nu mai spun. Asta speram sa se intample. Iata ca sunt vreo 3 saptamani de atunci si colega mea vorbeste non stop despre Lizuca. E o catelusa tare cuminte. Noua ei stapana a dus-o la veterinar, a deparazitat-o si maine o vaccineaza. Eu am listat de pe forum Alimente interzise (periculoase/otravitoare), alimente ok pentru catei. O va steriliza cat de curand. Din cate am inteles, fetita papa Acana.

ccris, multumesc pentru grija, stiu ca te ocupi de cazuri de adoptie. Noi gasiseram mai multe persoane, printre care si o doctoritza care are mai mult decat toate conditiile normale pentru o catelusa ca Liza. Sincer, ma bucur mult ca a ramas la persoana care a gasit-o si care o iubeste si e grijulie. :P

ccris, scuze, inca nu m-am uitat pe mail, am sa ma uit azi oricum. Multa bafta cu toate blanoasele necajite pentru care cautati stapani.

Numai bine tuturor!
:bighug:
Image Image
Berlioz
aproape alfa
aproape alfa

Postby ccris on Thu Feb 04, 2010 11:19 am

Berlioz wrote:...Colega mea a hotarat sa o pastreze. Dupa prima saptamana, toata familia era deja topita dupa Liza, iar invers nu mai spun. Asta speram sa se intample....

:cancan" :cancan" :cancan" Yupiiiii! Asa trebuia sa se intample! cu adevarat!
Bravo! :dans:
Image Image Image
ccris
sef de haitic
sef de haitic

Postby Berlioz on Thu Feb 04, 2010 11:33 am

:cancan" :cancan" :P :P :P
Multumim ca ati fost langa noi. Si eu ma bucur mult, o noua mutare pentru Liza ar fi fost stresanta. Iar faptul ca m-am uitat in ultima vreme si in ograda vecina (pe forumul catzelesc) este de ajutor in toate privintele, deci ii pot aduce colegei informatii pretioase.

Numai bine tuturor!
Image Image
Berlioz
aproape alfa
aproape alfa

Postby ccris on Thu Feb 04, 2010 11:59 am

Berlioz wrote:... Iar faptul ca m-am uitat in ultima vreme si in ograda vecina (pe forumul catzelesc) este de ajutor in toate privintele, deci ii pot aduce colegei informatii pretioase...!

Sa tii cont si de informatiile pe care ti le-am transmis prin mailul meu, pentru alte cazuri viitoare. :wink:
Image Image Image
ccris
sef de haitic
sef de haitic

Postby Berlioz on Thu Feb 04, 2010 12:06 pm

Sigur, ccris. Multumesc. Inca n-am intrat in adresa, ajung eu si la mailuri.

Dar, sincer, mi-as dori sa fiu pusa in situatia asta (gasirea unor animale abandonate/pierdute/accidentate/diverse alte probleme) cat de rar posibil. Toate cazurile astea implica multa suferinta si tristete. E drept ca in momentul in care se rezolva favorabil, simti ca esti cel mai fericit om din lume. Liza a fost norocoasa ca a ajuns la un om sufletist.
Image Image
Berlioz
aproape alfa
aproape alfa

Postby ccris on Thu Feb 04, 2010 12:31 pm

Da, stiu.
Si eu mi-as dori sa nu-mi mai scoata Dumnezeu in cale nici un amarat, dar...cand imi ies, nu-i pot ignora, ca sunt om si sufar pentru neputinta lor.
Si in fond, de noi oamenii depind destinul lor, al animalelor. Ca daca am avea toti cap si minte, ele nu s-ar inmulti necontrolat, nu s-ar naste aiurea, nu ar mai exista atata suferinta, mizerie si boli la tot pasul.
Am avea parte de o strada curata si frumoasa cu oameni adevarat buni!
Image Image Image
ccris
sef de haitic
sef de haitic

Postby Berlioz on Thu Feb 04, 2010 12:50 pm

Nu, nu poti sa treci pe langa ei si sa-i lasi in suferinta.

In privinta oamenilor, fiecare e cum a fost educat. De asta cred ca introducerea in programa scolara a unui obiect de studiu pe aceasta tema ar mai rezolva din pacatele noastre. Dar nu se va face niciodata. :roll:
Image Image
Berlioz
aproape alfa
aproape alfa

Postby adinutzyc21 on Tue Feb 09, 2010 1:27 am

Felicitari! :) Mutat la rezolvate.
Image
Our lives are like Bollywood movies, somehow everything seems to turn out fine in the end... and if this is not the case,it means THE SHOW IS STILL ON!!!!
(Link)
adinutzyc21
MODERATOR
MODERATOR

Postby Berlioz on Tue Feb 09, 2010 9:23 am

adinutzyc21 wrote:Felicitari! :) Mutat la rezolvate.

Multumesc ... pentru ca existati in viata mea!
Image Image
Berlioz
aproape alfa
aproape alfa

Previous

Return to Anunturi rezolvate!