Home FAQ Forum Cont nou Login Resetare parola
Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
 

Denumirea albumului: Mara in cautare de stapan

albumul lui: ctoderica2

Detalii despre album: Povestea Marei e una clasica : a fost abandonata pe cand avea in jur de 6 sapatamani, a avut norocul sa fie gasita de un om cu suflet si apoi a ajuns in grija noastra. Acum e deja sterilizata, vaccinata, microcipata si gata pentru adoptie.
Defapt ea e gata de mult timp doar ca nimeni nu a vrut-o desi e o catelusa fioarte frumoasa, de talie medie, vesela tot timpul si dornica sa-si petreaca viata cat mai curand alaturi de familia ei.
Dac-o vreti pe frumoasa si miniona roscata dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.com

Titlul imaginii: Mara are nevoie de o familie
Descrierea imaginii: Povestea Marei e una clasica : a fost abandonata pe cand avea in jur de 6 sapatamani, a avut norocul sa fie gasita de un om cu suflet si apoi a ajuns in grija noastra. Acum e deja sterilizata, vaccinata, microcipata si gata pentru adoptie. Defapt ea e gata de mult timp doar ca nimeni nu a vrut-o desi e o catelusa fioarte frumoasa, de talie medie, vesela tot timpul si dornica sa-si petreaca viata cat mai curand alaturi de familia ei. Dac-o vreti pe frumoasa si miniona roscata dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.comDaca vrei sa folosesti aceasta poza (embed) in alt site decat Animalutze.COM sau in forum, copiaza de mai jos link-ul care ti se potriveste:
HTML:
PHPBB:
Mara are nevoie de o familie
Povestea Marei e una clasica : a fost abandonata pe cand avea in jur de 6 sapatamani, a avut norocul sa fie gasita de un om cu suflet si apoi a ajuns in grija noastra. Acum e deja sterilizata, vaccinata, microcipata si gata pentru adoptie. Defapt ea e gata de mult timp doar ca nimeni nu a vrut-o desi e o catelusa fioarte frumoasa, de talie medie, vesela tot timpul si dornica sa-si petreaca viata cat mai curand alaturi de familia ei. Dac-o vreti pe frumoasa si miniona roscata dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.com
Voteaza album!
         
recomanda prin YMNimeni nu a comentat. Fii tu primul care comenteaza!
Adauga comentariu la acest album:
utilizator
email
titlu
comentariu
introduceti textul din imaginea alaturata
vreau sa primesc prin email comentariile la acest album
Abonare newsletter
Asociatia M.A.M.E.
Petitie Vier-Pfoten impotriva fermelor de blanawww.stopfumatul.ro    ip.info.ro   www.e-studio.ro   www.teste-carnet.ro   E-Media CMS    Servicii Web Design   Blog E-Studio